un nou concept imobiliar

creat din dorinta de a oferi

cele mai bune locuinte

Viva Residence 4 este cel de-al 4-lea Proiect Imobiliar ce vine sa completeze seria ansamblurilor Viva de succes, intr-un mod mult mai amplu decat pana acum. Va promitem un Mega Ansamblu Rezidential, cu multiple facilitati si o serie de imbunatatiri majore, menite sa aduca un plus  de valoare acestui concept imobiliar extrem de cautat.

Imobilele vor fi construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor se vor face cu ajutorul caramizilor Porotherm  peste care va fi aplicata izolatia exterioara din polistiren expandat de 10 cm si tencuiala decorativa de la Duraziv.

0 mp
teren
0
unitati locative
0 euro
ap 2 camere
0 euro
ap 2 camere

Tamplaria pvc cu geam termopan  este de la Aluplast si va avea 6 camere, geamul folosit este tip 4 anotimpuri, iar ca si noutate se vor folosi  glafuri interioare si exterioare de la aceeasi companie de profil.

Toate imobilele vor fi dotate cu lifturi silentioase si rapide, iar daca suntem la capitolul noutati, cred ca trebuie sa mentionam  ca aceste apartamente vor beneficia de video interfon modern montat in fiecare apartament, fara alte costuri suplimentare.

Distanta dintre blocuri va fi intre 12 si 15 m, pentru a nu creea senzatia de lipsa a spatiului. De asemenea, blocurile vor fi bransate la toate utilitatile orasului, accesul va fi securizat si nu vor exista alte taxe suplimentare, spre exemplu taxe de mentenanta.

Viva Residence 4 – pe scurt

 • Ansamblu residential cu 7 blocuri construite pe o suprafata de teren de 10000 mp cu un regim de inaltime: D + P +3 +EM. Acoperis table tip Lindab, tencuiala decoartiva pe fatada de la Duraziv
 • Structura pe cadre de beton; compartimentarea este facuta cu caramida poroterm. Izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm.
 • Termopane Aluplast Germania cu 6 camere, geam 4 anotimpuri, Glafuri interior si exterior din PVC.
 • Centrala Immergas de 24 kw, usa metalica, lift silentios (electric), Video-interfon.
 • Distanta intre blocuri este de 12 mp, iar intre blocul 3 si 4 va fi un loc de joaca si recreere cu o suprafata aproximativa de 200 mp.
 • Finisajele la alegere: gresie + faianta Spania, parchet de 8 mm (pt trafic intens), usa metalica antiefractie, usi interioare la alegere, obiecte sanitare.
 • Un loc de parcare inclus (bonus) nedezmembrat (cota indiviza).
 • Utilitati: Apa nova (de la Viva Residence 3 ), Distrigaz, Enel, canalizare.
 • Tva – 5% inclus. Rezervarea 500 euro. Discount la cash de 5 %.

Finisaje

Se va pastra aceeasi linie in alegerea finisajelor interioare de catre clientul final, cu singura conditie ca rezervarea apartamentului sa se faca in timp util, iar ca si finisaje se vor folosi aceleasi materiale: gresie, faianta si parchet de import, usi de interior moderne, usa anti efractie, obiecte sanitare de ultima generatie, vopsea lavabila Spor.

Afla chiar acum mai multe detalii despre proiect sau despre imobilele disponibile in Viva Residence 4 la tel 0724.205.825. Persoana de contact: Stelian Grigore – Manager de Proiect.

  • Termopane Aluplast Germania cu 6 camere, geam 4 anotimpuri, Glafuri interior si exterior din PVC.
  • Centrala Immergas de 24 kw, usa metalica, lift silentios (electric), Video-interfon.
  • Finisajele la alegere: gresie + faianta Spania, parchet de 8 mm (pt trafic intens), usa metalica antiefractie, usi interioare la alegere, obiecte sanitare.
  • Un loc de parcare inclus (bonus) nedezmembrat (cota indiviza).
  • Utilitati: Apa Nova (de la Viva Residence 3 ), Distrigaz, Enel, canalizare.

Tva – 5% inclus. Rezervarea 500 euro. Discount la cash de 5 %.

Viva Residence 4

Detalii Proiect

 • Dezvoltator Grup Persoane Fizice
 • Arhitect Alin Ciocarlan
 • Incepere constructie 15.09.2013
 • Stadiul constructiei Finalizat
 • Finalizare constructiei 5.03.2014
 • Numar apartamente 301 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente Garsoniere duble, Apartamente cu 2, 3 si 4 camere

Dotari/Finisaje

Previous slide
Next slide

DESCOPERA NOUL PROIECT VIVA RESIDENCE

– IN CADRUL METALURGIEI PARK RESIDENCE FAZA 2 –

Viva Residence, unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va dezvolta la finalul anului 2022 un nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Call Center Viva Residence: 0729.572.570

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

  Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

  La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

  Contacteaza-ne