Viva Residence

– in cadrul Metalurgiei Park Residence faza 2–

Viva Residence, unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1 va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2024 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Un proiect imobiliar al viitorului,
Pre-certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania

MicrosoftTeams image

Cele 3 noi blocuri de locuinte vor raspunde tuturor cerintelor unei vieti moderne si vor ingloba o multime de avantaje si facilitate prezentate mai jos:

cam 05

Noul proiect Viva Residence va contine 243 de unitati locative, sub forma de garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente generoase cu doua camere, apartamente spatioase cu 3 camere si apartamente excelente cu 4 camere si nu in cele din urma apartamente cu totul speciale de tip penthouse insotite de terase mari.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Spatii mai bine optimizate, finisaje premium si certificare verde!

Conform dezvoltatorilor, noul proiect beneficiaza de compartimentari excelente si de noi modele de apartamente, cum sunt cele de tip penthouse pentru cei mai pretentiosi clienti.
Toti cei care aleg sa achizitioneze un apartament aici se vor bucura de o multime de avantaje

Constructii gandite pentru o exploatare verde

Traim intr-o societate in care consumul de energie trebuie sa fie din ce in ce mai bine optimizat. Tocmai de aceea, dezvoltatorii Viva Residence au proiectat cele 3 noi blocuri pentru a obtine un randament cat mai eficient din punct de vedere energetic, certificata de RoGBC (Consiliu Roman pentru Cladirile Verzi):

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate la parterul imobilelor sau in zonele acoperite dintre imobile. 50% dintre acestea vor fi acoperite, in asa fel incat masinile sa beneficieze de protectie maxima. Pe langa spatiile destinate locurilor de parcare, dezvoltatorul a prevazut o multime de spatii comune, pentru confortul locatarilor:

Structura de rezistenta solida, rezistenta la cutremure si alte pericole

Cele 3 blocuri din Viva Residence vor avea un regim de inaltime de P+9E si vor fi construite cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi si beton armat. Constructia respecta cu strictete normativul de cutremure emis in 2013, fiind gandita sa faca fata chiar si celor mai puternice activitati seismice. Printre detaliile tehnice definitorii pentru cele 3 constructii se numara si urmatoarele:

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si sustinere in amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Pozitionare excelenta a proiectului, cu acces facil catre centrul Bucurestiului

Localizarea proiectului este aleasa in asa fel incat sa asigure un acces facil catre centrul Bucurestiului. Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii. De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia.

Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei

Acces rapid catre Soseaua de Centura

Statii STB in fata ansamblului

Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti

Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica

Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan

Va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi

Background

Universitatea Spiru Haret

Lidl, Kaufland

Metrou Dimitrie Leonida

Soseaua Berceni

Bulevardul Metalurgiei

Soseaua de Centura

Statii STB

Metrou Aparatorii Patriei

Piata Sudului

Sun Plaza

Bulevarde

Dezvoltarea pasajelor rutiere

Parcul Tudor Arghezi

Mall Grand Arena, Selgros, Hornbach

Bd. Constantin Brancoveanu

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Metro Berceni, Auchan, Jumbo

Mega Image

Profi

Gradinita Prietenii Mei, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu

Premium Wellness Institute

Viva Residence Metalurgiei Faza 1

Scoala Gimnaziala Emil Racovita

Toate aceste proiecte de infrastructura, precum si strazile largi si bine delimitate din Viva Residence, permit accesul auto catre Piata Unirii sau Piata Victoriei in doar 15 minute.

Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii:

 • Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute distanta.

De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia:

 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti;
 • Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica;
 • Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Viva Residence este doar o mica parte dintr-un proiect mult mai amplu si anume, Metalurgiei Park Residence

Proiectul Metalurgiei Park Residence trece, la randul sau, in etapa a doua de dezvoltare, demarand lucrarile pentru constructia a inca 5000 de noi unitati locative in urmatorii 5 ani.

Construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren, cele 5000 de apartamente si garsoniere vor ingloba toate calitatile cerute de cumparatorii ce sunt in cautarea unor locuinte noi si moderne:

 • Constructii care respecta toate standardele impuse de UE;
 • Spatii mari si luminoase in cladiri certificate verzi;
 • O multime de facilitati moderne, pentru o viata confortabila (scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, etc);

Metalurgiei Park Residence, un proiect care a confirmat

Cele 5000 de noi locuinte sunt un raspuns la succesul avut de prima parte a proiectului, demarata in 2016. Peste 5000 de apartamente au fost finalizate si livrate catre cumparatori, demonstrand de-a lungul celor 6 ani de exploatare, ca Metalurgie Park Residence este un pariu castigator pentru oricine doreste sa faca investitii imobiliare in aceasta zona.

*Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar si o marca inregistrata ce apartine SudRezidential.ro cel mai mare promotor imobiliar din zona de sud a Capitalei.
* CPI (Clubul profesionistilor in imobiliare) si Imobiliare.ro au acordat catre Metalurgiei Park Residence – primul parc rezidential din Romania, premiul pentru cel mai ambitios proiect rezidential din Romania.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Cele 20 de hectare de teren destinate noii faze a proiectului au fost achizitionate de catre investitori (printre care si VIVA Residence), lucrarile de constructie fiind programate sa inceapa la sfarsitul lui 2022, inceputul lui 2023 si sa dureze aproximativ 5 ani.

Investitorii care si-au anuntat prezenta in proiect vor aloca sume considerabile, in asa fel incat noua faza a Metalurgiei Park sa raspunda cu succes tuturor cerintelor unei vieti moderne:

 • Vor exista zone generoase de retail si agrement;
 • Vor exista noi scoli si gradinite;
 • Vor exista spatii comerciale administrate de nume mari, precum Kaufland Romania si LIDL Romania;
 • Vor exista statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • Cai de acces ample cu piste de biciclete si spatii de relaxare.

O atentie majora a constructiilor va fi directionata catre edificarea blocurilor de locuinte. Acestea vor respecta standardele NZEB si vor ingloba o multime de solutii moderne pentru incalzire, ventilatie sau izolare:  incalzire centralizata, fatade ventilate, termoizolatii si hidroizolatii eficiente sau panouri fotovoltaice care vor sustine consumul de energie electrica al imobilelor.

Aproape toate dintre noile cladiri din faza 2 a Metalurgiei Park vor fi certificate ca proiecte verzi, prin RoGBC ( Vezi mai multe detalii despre RoGBC).

Parteneri Viva Residence si Metalurgiei Park

Sudrezidential .ro

Achizitionarea simpla si eficienta a apartamentelor din ansamblul Viva Residence este acum disponibila prin intermediul SudRezidential.ro.

Daca iti doresti un apartament intr-unul dintre proiectele Metalurgiei Park Residence, echipa SudRezidential te asteapta la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitie atat in cadrul Metalurgiei Park, cat si in restul Capitalei. Avem o experienta care se intinde pe mai bine de 13 ani si am reusit sa dezvoltam o multime de instrumente prin care te ajutam in tot procesul de achizitie si impreuna o sa facem cea mai buna alegere.

Credit24h .ro

Este divizia financiara a SudRezidential, care ofera consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii de creditare. Departamentul Credit24h.ro se ocupa de tot ceea ce tine de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si gaseste solutii rapide, chiar si pentru cei care intampina dificultati in obtinerea unui credit.

Majoritatea bancilor comerciale din Romania, in parteneriat cu Credit24h.ro, va ofera posibilitatea finanțării prin “Creditul Verde” de locuinte standard, dar si a caselor verzi de tip modular, prin cele mai convenabile si accesibile instrumente de creditare.

Puteti face acum simulari rapide de finantare si prin simulatorul nostru sau puteti contacta unul dintre expertii nostri in creditare pentru mai multe detalii despre acest produs.

avalonromania .ro

Colaborarea noastra cu Avalon Romania are scopul de a asigura cele mai bune materiale de constructii,echipamente si materiale pt finisarea interioara a unui imobil pentru cei ce achizitioneaza apartamente noi. Avalon ofera atat gamele standard, incluse in pretul apartamentelor, cat si finisaje premium. Scopul Avalon Romania este acela de a oferi produse de calitate superioara, la preturi excelente, eliminand timpul pierdut cu achizitia acestora de la furnizorii clasici de materiale.

adiru .ro

In anul 2011 SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis, (adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membrii dezvoltatori imobiliari din Romania.

PLATA ESALONATA

Acum, ai nenumarate optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul platilor esalonate, iar echipa noastra te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul si de proiectul imobiliar din care face parte imobilul dorit de tine.

Previous slide
Next slide
Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

  Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

  La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

  Contacteaza-ne