Pozitionare excelenta a proiectului, cu acces facil catre centrul Bucurestiului

Localizarea proiectului este aleasa in asa fel incat sa asigure un acces facil catre centrul Bucurestiului. Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii. De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia.

Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei

Acces rapid catre Soseaua de Centura

Statii STB in fata ansamblului

Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti

Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica

Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan

Va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi

Background

Universitatea Spiru Haret

Lidl, Kaufland

Metrou Dimitrie Leonida

Soseaua Berceni

Bulevardul Metalurgiei

Soseaua de Centura

Statii STB

Metrou Aparatorii Patriei

Piata Sudului

Sun Plaza

Bulevarde

Dezvoltarea pasajelor rutiere

Parcul Tudor Arghezi

Mall Grand Arena, Selgros, Hornbach

Bd. Constantin Brancoveanu

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Metro Berceni, Auchan, Jumbo

Mega Image

Profi

Gradinita Prietenii Mei, Colegiul Tehnic Miron Nicolescu

Premium Wellness Institute

Viva Residence Metalurgiei Faza 1

Scoala Gimnaziala Emil Racovita

Hub SudRezidential, Credit24H

Toate aceste proiecte de infrastructura, precum si strazile largi si bine delimitate din Viva Residence, permit accesul auto catre Piata Unirii sau Piata Victoriei in doar 15 minute.

Locuitorii vor beneficia de o multime de facilitati destinate mobilitatii:
 • Iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute distanta.
De asemenea, exista si o multime de proiecte publice de infrastructura care imbunatatesc circulatia:
 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia. De aici se poate ajunge rapid catre Soseaua Mihai Bravu, pe podul de la Calea Vacaresti;
 • Bulevarde principale largite, cu doua benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Strada Luica;
 • Proiecte pentru dezvoltarea pasajelor rutiere din zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Un proiect imobiliar al viitorului,
Certificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania

Viva Residence este doar o mica parte dintr-un proiect mult mai amplu si anume, Metalurgiei Park Residence

Proiectul Metalurgiei Park Residence trece, la randul sau, in etapa a doua de dezvoltare, demarand lucrarile pentru constructia a inca 5000 de noi unitati locative in urmatorii 5 ani.

Construite pe o suprafata de 20 de hectare de teren, cele 5000 de apartamente si garsoniere vor ingloba toate calitatile cerute de cumparatorii ce sunt in cautarea unor locuinte noi si moderne:

 • Constructii care respecta toate standardele impuse de UE;
 • Spatii mari si luminoase in cladiri certificate verzi;
 • O multime de facilitati moderne, pentru o viata confortabila (scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, etc);
metalurgiei park direct dezvoltator

Puncte de interes in vecinatatea Metalurgiei Park Residence

Parcul „Tudor Arghezi”

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 37.000  mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi.

Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, altele destinate sportului si jocurilor in aer liber, iar in partea de sud a parcului, va fi amenajată o parcare supraetajată.

Parcul Tudor Arghezi va ,,găzdui” și una dintre cele mai moderne plaje ecologice din România. Lângă plaja ecologică vor fi montate dușuri, astfel că oamenii se pot răcori și bronza aproape la fel ca pe litoralul românesc, dar pot face și un picnic alături de cei dragi sau organiza zile de naștere pentru cei mici.

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European.

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Argezi  va completa investițiile  in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

parcul tudor arghezi.jpg

Patinoar olimpic

O alta premiera importanta, dupa nu mai putin de 68 de ani, este faptul ca Primaria Sectorului 4 construieste un patinoar olimpic ultramodern cu peste 1.500 de locuri. Patinoarul va fi acoperit si se vor putea desfasura competitii sportive nationale, dar si internationale: campionate europene si mondiale de hochei, inclusiv spectacole de divertisment pentru public. Constructia va fi realizata in curtea Liceului Tehnologic de Metrologie ”Traian Vuia”, pe un teren de 2,5 hectare, fiind singurul patinoar olimpic din sudul tarii, destinat tuturor activitatilor care se pot desfasura pe gheata. Practic, va putea fi folosit de toate echipele de profil, copii care practica sporturile pe gheata, inclusiv echipele nationale de baieti si fete la hochei, dar si pentru relaxarea si sanatatea locuitorilor din sector care se vor bucura de placerea sporturilor de iarna, in orice anotimp.

PLAT ESALONATA

Acum, ai nenumarate optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul platilor esalonate, iar echipa noastra te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul si de proiectul imobiliar din care face parte imobilul dorit de tine.

Previous slide
Next slide
Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Call Center Viva Residence: 0729.572.570

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2023, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice

  Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2023, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata cu cota redusa de 5%. Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

  Contacteaza-ne