un nou concept imobiliar

creat din dorinta de a oferi

cele mai bune locuinte

Imobile cochete cu un regim de inaltime redus, compuse din locuinte colective de apartamente cu 2 si 3 camere, cu o compartimentare unica ce acopera nevoia de confort a clientului. Toate acestea, imbinate cu un design futurist la exterior, sunt gandite sa ofere rezidentilor sai confort si intimitate la cote foarte inalte.

Conceptul Viva Residence Plus s-a nascut din dorinta de a oferi varietate imobiliara clientilor care doresc un apartament nou, cochet, foarte bine compartimentat, finisat excelent, spatios si confortabil, insotit de un balcon generos. Un plus adus proiectului si a modului de a locui intr- un imobil nou, dezvoltatorii ofera apartamentelor situate la parter o curte proprie in care te poti relaxa cu prietenii, detasa de agitatia cotidiana a Capitalei.

0 mp
teren
0
unitati locative
0 euro
ap 2 camere
0 euro
ap 2 camere

Va reamintim ca Viva Residence Berceni este amplasat in zona de Sud  a Capitalei, in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, cu acces usor la Soseaua Berceni sau la punctele de interes major din zona cum sunt: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, piete sau mari centre si galerii comerciale.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa-si personalizeze interiorul apartamentului dupa propriul gust incercand astfel sa satisfaca si cele mai exigente dorinte in materie de design interior daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Practic, tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare (1000 Euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la designeri de interior pana la cei mai buni profesionisti in domeniul amenajarilor interioare, consilieri de vanzari, consilieri de credite, juristi si notari intra in actiune pentru a va asigura o colaborare fructuoasa si pentru a va crea caminul mult dorit.

Apartamentele se livreaza complet finisate (la cheie) bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dotate cu : centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta de import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si nu in cele din urma un loc de parcare oferit gratuit fiecarui apartament, o facilitate care pana acum era scump taxata de catre dezvoltatorii altor ansambluri rezidentiale din Capitala.

Faptul ca poti locui intr-un apartament nou, spatios, atent finisat, compartimentat excelent, amplasat intr-un imobil nou, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, in care sa te retragi dupa o zi agitata la birou si sa te relaxezi in propria ta curte interioara alaturi de familie sau de prieteni, fara sa fii deranjat de nimeni, ne face sa credem ca oferta facuta de catre Viva Residence tuturor celor care se afla in cautarea  unui  apartament cu 3 sau 4 camere este una bine gandita iar pretul de achizitie decent si raportul foarte bun pret calitate sunt motive destul de intemeiate pentru a va atrage interesul asupra acestui nou proiect imobiliar.

Viva Residence Plus

Detalii Proiect

 • Dezvoltator Grup Persoane Fizice
 • Arhitect Dianu Silvian
 • Incepere constructie 15.03.2012
 • Stadiul constructiei Finalizat
 • Finalizare constructiei 25.12.2012
 • Numar apartamente 15 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente Ap cu 2 si 3 camere

Dotari/Finisaje

Previous slide
Next slide

DESCOPERA NOUL PROIECT VIVA RESIDENCE

– IN CADRUL METALURGIEI PARK RESIDENCE FAZA 2 –

Viva Residence, unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va dezvolta la finalul anului 2022 un nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Call Center Viva Residence: 0729.572.570

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

  Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

  La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

  Contacteaza-ne