Viva Residence Plus

Descriere proiect

Viva Residence Plus este un nou concept imobiliar creat din dorinta de a oferi, ca de obicei, cele mai bune locuinte clientilor care sunt familiarizati deja cu acest concept.

Imobile cochete cu un regim de inaltime redus, compuse din locuinte colective (apartamente cu 2 si 3 camere), cu o compartimentare  unica care acopera nevoile zilnice si de confort ale clientului, precum si un design futurist la exterior, atrag si inspira, gandite sa ofere rezidentilor sai confort si intimitate la cote foarte inalte.

Conceptul Viva Residence Plus s-a nascut din dorinta de a oferi varietate imobiliara clientilor care doresc un apartament cochet, foarte bine compartimentat,  finisat excelent, spatios si confortabil, insotit de un balcon generos, iar ca un plus adus proiectului si a modului de a locui intr- un imobil nou, dezvoltatorii ofera apartamentelor situate la parter o curte proprie  in care te poti relaxa cu prietenii si detasa de agitatia cotidiana a Capitalei .

Va reamintim ca Viva Residence Berceni este amplasat in zona de sud  a Capitalei, in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, cu acces usor la Soseaua Berceni sau la punctele de interes major din zona cum sunt: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, piete sau mari centre si galerii comerciale.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa-si personalizeze interiorul apartamentului dupa propriul gust incercand astfel sa satisfaca si cele mai exigente dorinte in materie de design interior daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Practic, tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la designeri de interior pana la cei mai buni profesionisti in domeniul amenajarilor interioare, consilieri de vanzari, consilieri de credite, juristi si notari intra in actiune pentru a va asigura o colaborare fructuoasa si pentru a va crea caminul mult dorit.

Apartamentele se livreaza complet finisate (la cheie) bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dotate cu : centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta de import, parchet de foarte buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai si nu in cele din urma un loc de parcare oferit gratuit fiecarui apartament, o facilitate care pana acum era scump taxata de catre dezvoltatorii altor ansambluri rezidentiale din Capitala .

Faptul ca poti locui intr-un apartament nou, spatios, atent finisat, compartimentat excelent, amplasat intr-un imobil nou, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, in care sa te retragi dupa o zi agitata la birou si sa te relaxezi in propria ta curte interioara alaturi de familie sau de prieteni, fara sa fii deranjat de nimeni, ne face sa credem ca oferta facuta de catre Viva Residence tuturor celor care se afla in cautarea  unui  apartament cu 3 sau 4 camere este una bine gandita iar pretul de achizitie decent si raportul foarte bun pret calitate sunt motive destul de intemeiate pentru a va atrage interesul asupra acestui nou proiect imobiliar.

Suprafete utile/preturi

 • Apartament 2 camere 61 mp utili, loc parcare inclus = 48.500 euro  (tva 5% inclus)
 • Apartament 3 camere 100 mp utili, loc parcare inclus = 68.000 euro  (tva 5% inclus)

Spatii de recreere

 • Curte proprie amenajata, alei si trotuare, drum acces delimitat, parcare amenajata, loc de joaca pentru copii.

Spatii comerciale

 • Fara

Suprafata de teren

 • 2500 mp teren

Vecinatati

 • Sos Berceni, statia Metrou Dimitrie Leonida

Mijloace de transport in comun

 • Ratb, Metrou Dimitrie Leonida

 

Contacteaza-ne chiar acum!

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul alaturat sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate. Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata
0724.205.825

Detalii Proiect

Dezvoltator: Grup Persoane Fizice

Arhitect: Dianu Silvian

Incepere constructie: 15.03.2012

Stadiul constructiei: finalizat

Finalizare constructiei: 25.12.2012

Numar apartamente: 15 Unitati Locative

Tipuri de apartamente: Apartamente cu 2 si 3 camere

Manager Proiect Stelian Grigore

Stelian Grigore

Telefon:
0724.205.825
contact@vivaresidence.ro

Dotari/Finisaje Viva Residence 3

 • centrala proprie si calorifere
 • tamplarie pvc cu geam termopan
 • gresie, faianta si parchet import
 • obiecte sanitare in baie
 • usa antiefractie
 • contorizare separata
 • bransare la toate utilitatile
 • loc de joaca special amenajat
 • posibilitatea de personalizare

Modalitati de Plata Viva Residence 3

Sunt acceptate:
toate formele de credit:
 • credit prima casa,
 • credit imobiliar,
 • credit ipotecar,
 • leasing imobiliar,
 • plus plata cash
Consiliere Gratuita
Va insotim si va consiliem gratuit pana la momentul semnarii contractului de vanzare cumparare.
Proiect sustinut si promovat de

SudRezidential.ro
promotor imobiliar al Zonei de Sud

Adiru.ro
Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis