un nou concept imobiliar

creat din dorinta de a oferi

cele mai bune locuinte

VIVA RESIDENCE este un ansamblu rezidential care se dezvolta in Zona de Sud a Capitalei mai exact in spatele statiei de Metrou Dimitrie Leonida, ce vine cu o propunere ingenioasa in privinta modului in care alegem sa locuim, oferind spre vanzare apartamente cu 3 si 4 camere tip duplex (cu scara interioara), in vile noi cu un regim de inaltime redus si teren in proprietate.
Mai exact Viva Residence este compus din 15 unitati locative, grupate in 5 vile, fiecare vila avand in componenta 2 apartamente cu 3 camere si unul cu 4 camere (cate 3 apartamente in fiecare vila), iar ca si compartimentare sunt disponibile 10 apartamente cu 3 camere plus pod si 5 apartamente cu 4 camere plus pod, ce sunt oferite spre vanzare in stadiul complet finisat (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, cu locuri de parcare incluse in pret (un loc /apartament) si teren propriu pentru fiecare apartament.
0 mp
teren
0
unitati locative
0 euro
ap 2 camere
0 euro
ap 2 camere

Intreg proiectul se adreseaza celor care doresc o locuinta conceputa si realizata dupa inalte standarde de calitate si siguranta, spatioasa, foarte bine compartimentata, usor de intretinut, echilibrata ca si spatiu locativ, intima si confortabila, compusa din 3 sau 4 camere, ce vine insotita de teren propriu in care poate fi amenajat un spatiu verde, un foisor cu barbeque si o zona de relaxare sau o frumoasa gradina de vara.

Vilele din Viva Residence  au un regim de inaltime  P+ Etaj+Pod si vin in doua variante de compartimentare interioara (3 camere si 4 camere) din care rezulta in prima varianta urmatoarea compartimentare – 3 camere: parter – living spatios cu acces la curtea interioara, bucatarie ampla, grup sanitar, iar la etaj un dormitor matrimonial insotit de un dressing  propriu sau grup sanitar, balcon, plus un alt dormitor spatios si un grup sanitar ce deserveste ambele dormitoare, iar in varianta 2 – 4 camere: parterul ramane identic ca si in varianta cu 3 camere iar etajul este compartimentat dupa cum urmeaza: trei dormitoare spatioase, luminate natural, grup sanitar care deserveste cele trei dormitoare, balcon si dresing in unul din dormitoare (vezi schita)  cu mentiunea ca imobilele se pot compartimenta in orice mod se doreste, indiferent de varianta aleasa, daca rezervarea imobilului se face din timp.

In ambele variante de compartimentare propuse de dezvoltatorul acestui proiect accesul in podul imobilului se face din holul etajului, cu ajutorul unei scari rabatabile actionate manual iar suprafata utila estimata a camerei din pod va fi de 25 mp utili cu o inaltime de 1.85 m.

Imobilele din Viva Residence au o suprafata utila de 99 mp in varianta cu 3 camere si 110 mp utili in varianta cu 4 camere , iar parcarea autoturismelor se va face in lateralul imobilelor, direct din drumul de acces al ansamblului fara sa afecteze buna functionalitate a intregului ansamblu.

Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala de 2500 mp teren  si dispune datorita pozitiei sale de acces usor la sos Berceni, la mijloacele de transport in comun inclusiv metrou Dimitrie Leonida (500 m) si la zona comerciala aflata in imediata apropiere in care sunt prezente marile magazine si galerii comerciale.

Imobilele au o structura pe cadre, din beton armat iar inchiderile peretilor se vor, face cu caramida Porotherm confortul fiind asigurat si cu ajutorul  termoizolatiei  de 10 cm Baumit, se vor preda bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat intr-un cuvant “la cheie” si dispun de: centrala proprie si calorifere, aer conditionat in living,usa antiefractie, usi interior moderne, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare moderne  in bai, curte amenajata cu gazon si  parcare amenajata.

Faptul ca poti locui intr-un apartament nou tip duplex, spatios, atent finisat, compartimentat excelent, amplasat intr-o vila noua, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, in care sa te retragi dupa o zi agitata la birou si sa te relaxezi in propria ta curte interioara alaturi de familie sau de prieteni, fara sa fii deranjat de nimeni, ne face sa credem ca oferta facuta de catre Viva Residence tuturor celor care se afla in cautarea  unui  apartament cu 3 sau 4 camere este una bine gandita iar pretul de achizitie decent si raportul foarte bun pret calitate sunt motive destul de importante pentru a va atrage interesul asupra acestui nou proiect imobiliar.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a  interveni  asupra modului in care se finiseaza imobilul ales de dvs  personalizandu-l  dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Viva Residence Berceni

Detalii Proiect

 • Dezvoltator Grup Persoane Fizice
 • Arhitect Dianu Silvian
 • Incepere constructie 15.03.2012
 • Stadiul constructiei Finalizat
 • Finalizare constructiei 25.12.2012
 • Numar apartamente 15 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente 3 si 4 camere tip duplex

Dotari/Finisaje

Previous slide
Next slide

DESCOPERA NOUL PROIECT VIVA RESIDENCE

– IN CADRUL METALURGIEI PARK RESIDENCE FAZA 2 –

Viva Residence, unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va dezvolta la finalul anului 2022 un nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Call Center Viva Residence: 0729.572.570

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

  Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

  La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

  Contacteaza-ne