un nou concept imobiliar

creat din dorinta de a oferi

cele mai bune locuinte

Amplasat in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida, noul Viva Residence 3 se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential de succes datorita produselor imobiliare echilibrate si excelent compartimentate pe care le propune, la preturi fara concurenta.

In componenta ansamblului se regasesc un numar de 70 unitati locative compuse din: garsoniere duble, foarte spatioase, cu suprafete variate de la 43 mp utili pana la 48,55 mp utili si apartamente cu doua camere excelent compartimentate, cu suprafete ideale, de la 47 mp utili pana la 61 mp utili.

Compartimentarea spatiilor locative este una extrem de ingenioasa urmarindu-se in primul rand un nivel inalt de confort si intimitate, iar finisarea atenta a imobilelor si gradul ridicat de calitate a materialelor folosite, precum si faptul ca fiecare client isi poate personaliza interiorul apartamentului dorit dupa propriul gust prin alegerea finisajelor interioare, ne face sa credem ca oferta facuta de noul Viva Residence 3 este una excelenta.

0 mp
teren
0
unitati locative
0 euro
ap 2 camere
0 euro
ap 2 camere

Compartimentarea spatiilor locative este una extrem de ingenioasa urmarindu-se in primul rand un nivel inalt de confort si intimitate, iar finisarea atenta a imobilelor si gradul ridicat de calitate a materialelor folosite, precum si faptul ca fiecare client isi poate personaliza interiorul apartamentului dorit dupa propriul gust prin alegerea finisajelor interioare, ne face sa credem ca oferta facuta de noul Viva Residence 3 este una excelenta.

Intreg proiectul Viva Residence 3 se adreseaza familiilor tinere aflate in cautarea unei locuinte noi, care trebuie sa raspunda cerintelor lor din toate punctele de vedere: amplasare foarte buna cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, apropierea fata de punctele de interes major sau mari centre si galerii comerciale, acces facil la unitati de invatamant sau unitati spitalicesti, apartamente spatioase si bine compartimentate insotite de balcoane generoase tip terasa, cu un foarte bun raport calitate/pret.

Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala de 5.000 mp teren si dispune, datorita pozitiei sale, de acces usor la Sos. Berceni, la mijloacele de transport in comun inclusiv metrou Dimitrie Leonida (500 m) si la zona comerciala aflata in imediata apropiere in care sunt prezente marile magazine si galerii comerciale.

Imobilele au o structura pe cadre din beton armat, iar inchiderile peretilor se vor face cu caramida Porotherm, confortul fiind asigurat si cu ajutorul termoizolatiei de 10 cm Baumit, se vor preda bransate la toate utilitatile, contorizate separat, intr-un cuvant “la cheie” si dispun de: centrala proprie si calorifere, usa intrare antiefractie, usi interior moderne, tamplarie pvc 6 camere Aluplast cu geam termopan 4 anotimpuri, glafuri din pvc interior/exterior, gresie, faianta si parchet import Spania, si obiecte sanitare moderne in bai.

Faptul ca puteti locui intr-un apartament nou, spatios, atent finisat, compartimentat excelent, amplasat intr-un bloc nou, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, in care sa va retrageti dupa o zi agitata la birou si sa va relaxati alaturi de familie sau de prieteni, ne face sa credem ca oferta facuta de catre Viva Residence 3 tuturor celor care se afla in cautarea unei locuinte este una bine gandita iar pretul de achizitie decent si raportul foarte bun calitate-pret sunt motive destul de importante pentru a va atrage interesul asupra acestui nou proiect imobiliar.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a interveni asupra modului in care se finiseaza imobilul ales de dumneavoastra, personalizandu-l dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Viva Residence Plus

Detalii Proiect

 • Dezvoltator Grup Persoane Fizice
 • Arhitect Dianu Silvian
 • Incepere constructie 15.03.2012
 • Stadiul constructiei Finalizat
 • Finalizare constructiei 25.12.2012
 • Numar apartamente 15 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente Ap cu 2 si 3 camere

Dotari/Finisaje

Previous slide
Next slide

DESCOPERA NOUL PROIECT VIVA RESIDENCE

– IN CADRUL METALURGIEI PARK RESIDENCE FAZA 2 –

Viva Residence, unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va dezvolta la finalul anului 2022 un nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Contacteaza-ne chiar acum!

Daca doriti sa cereti mai multe detalii despre proiectul nostru sau sa programati o vizita la Biroul nostru de vanzari direct de la dezvoltator, va rugam sa folositi formularul de mai jos sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate.
Asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra si va multumim pentru increderea acordata

  Call Center Viva Residence: 0729.572.570

  Viva Residence Metalurgiei – ansamblu rezidential in zona de sud a Bucurestiului – Sector 4

  *Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

  * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

  * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

  * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

  *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

  Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%;

  La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.

  Contacteaza-ne